tirsdag 21. november 2023

Grythengen-relatert II


Jordan Peterson - Why MOST CREATIVE PEOPLE GIVE UP (En aldeles utrolig fantastisk video, som på briljant vis forklarer hvorfor jeg har måttet oppgi Grythengen, fordi her er rett og slett blitt umulig å være kreativ, historiemaleriet vårt kan ikke realiseres på noe som helst slags vis, å være kulturbærer og historiemaler av himmelenga vår, er nå på alle måter en gjerning som har gått tapt.)

Milliardærene har tatt kontroll over FNs matvarepolitikk



"Psykopater er løgnaktige og manipulerende. De misbruker ofte andre mennesker." Jepp, kvasiherren på kvasi-herregården dette, misbrukte gamlefar til halvsannheter for å få underskrift. Og det gjorde vel fyrsten også:-/



The Five Laws Of Stupidity (vi grytheng-ættene må ha vært fryktelig dumme)


"Den mekanismen har faktisk fått sin egen vitenskapelige betegnelse – Shifting baseline syndrome.

– Hver generasjon oppfatter det økosystemet den møtte i sin barndom, som normalt og naturlig. Når degraderingen av natur skjer gradvis, vil nivået flytte uten man selv er oppmerksom på det, forklarer Jens-Christian Svenning, som er senterleder og professor ved Institut for Biologi ved Aarhus Universitet.

Shifting baseline syndrome brukes i dag som et verktøy innen naturvern, og det er en viktig mekanisme for å gjøre noe med naturkrisen, mener professoren."

Ja, her i Grythengen, her er det "Shifting baseline syndrom" her, derfor må alt tilbakeføres til slik her var i 1875, bare enda bedre!








Still making dystopia (Ja, de driver stadig på og lager til dystopia, her i enga og ellers i vårt fedreland)

Stockholmsyndromet (fra bedehus-identitet til korona-identitet)

Hvilke roller kan friluftsliv spille i økologisk sorg? (kultur-økologisk sorg her i Grythengen)



"– Hvilke konsekvenser vil det jeg nå overveier å gjøre ha for fremtiden og for kloden som helhet, ikke bare for meg og mitt liv? svarer Henriksen."

Hva er krig? (Grythengen er som middelalderbyene med kirka i midten, bare at mens alle elsket kirka si, hater alle grythenga vår, ja de er rett og slett i krig mot Grythengen!)

Minnekrigen mot Russland på frigjøringsdagen (ja, også har vi minnekrigen mot Grythengen da, men noen minner skal vi nok klare å bevare;-)

Vi må revurdere vår relasjon til omgivelsene (Biokultur, et godt begrep, men her i Grythengen, her har vi jammen klart å rive fra hverandre alle biokulturelle forbindelser. Ja, litt er det vel kanskje tilbake da, mellom elva og minnestien, så vi får satse på denne ;-)

«Kloden trenger ikke oss, men vi trenger en beboelig klode» (Ah, mye inspirerende fra Fiskvik, men så ser det da også ut til at han får leve i fred på gården sin.)

Er økologisk sorg en form for kjærlighetssorg? (Eller kultur-økologisk sorg, eller biokulturell sorg.)

Fremtiden kommer til å hate våre valg (Gjett om jeg hater valgene som er tatt i Grythengen, jeg hater dem absolutt alle sammen, og nå har vi tapt alt, ikke minst kulturelva vår. Grythengen ligger dessuten nå minst like inneklemt som Vestbanestasjonen!)

- Bygget er stygt. Vi sier det som det er. Vi har fått en grå, trist og svær kloss slengt oppi fleisen! (Tenk om man heller hadde benyttet disse 6,1 mrd. til å redde Grythengen, slik at vi samtidig kunne reddet vår nasjon, sivilisasjon og religion!)

Hagetrend: Nå skal hagen være vill og vakker (Lupiner produserer de frø som kan ligge opptil 50 år i jorda.)


Generasjonen som stjal fra mennesker som ennå ikke er født (De har stjålet ALT fra oss i Grythengen, så kanskje ikke så rart at kansellerings-generalen i Stuejordet lider av kognitiv dissonans, i alle fall bør han det!)

Why Nietzsche Loved Thucydides (Melos er som Grythengen, tatt fordi de kunne det. Slekta var som Athen før pesten, nå er de som athenerne under pesten, de er syke og fordervet. Fyrsteparet er som athenerne da de tok Melos, fordi de tok fabrikken min fordi de kunne, uten å fortjene den på noe vis. En etikk som bedehusslekta på Toten støtter oppunder.)

How and Why the Narcissist Brainwashes You (Nok en god beskrivelse av hvordan det er å leve i Grythengen.)






"Det er ikke alltid så populært, da våre funn kan være i strid med hva ‘øvrigheta’ har bestemt at vi skal tro, mene og si. Men den samme øvrigheta har for det første ofte andre/flere motiver enn de oppgir. For det andre fatter de ofte beslutninger på sviktende eller falskt grunnlag, hvilket betyr at de ikke vet hva de gjør, for å si det på godt norsk."



Florence: Renaissance home of the Medici, Michelangelo and da Vinci | Legendary Cities (Tenk å ha en slik klok og framsynt forfar som Niccolò di Tommaso Antinori (1454-1520))




Seeing God (om kristen mystisisme hos Experimental Theology)













"Russiske spesialister avdekket og tilbakestilte den eldgamle kilden til Efka, som pleide å vanne hagene i Palmyra siden bronsealderen. 

De klarte også å finne den romerske akvedukten som en gang forsynte Palmyra med drikkevann, 12 km unna byen. Romerne hadde gravd en tunnel av nesten menneskelig størrelse, deretter dekket den med stein, og det hele ble gravlagt. Den ble funnet nesten intakt. 

På 1900-tallet, da franskmennene bygde Meridien Hotel i Palmyra, blokkerte de akvedukten, slik at det ikke strømmet vann forbi. Russiske arkeologer satte raskt i gang, og akvedukten ble renset. Problemet er at franskmennene ødela denne kilden til drikkevann: Akvedukten er fullstendig tørket opp.  

Planene for Palmyra inkluderer restaurering av det legendariske teateret før slutten av 2023. Restaureringen av buen, sprengt med dynamitt av ISIS, vil ta år. 1. århundre e.Kr.-templet Bel og annen historisk infrastruktur vil bli restaurert. Arkeolog leter allerede etter økonomiske kilder." - Pepe Escobar - JUL 31, 2023







"Worst of all, Americans teach their children to be ashamed of their ancestors. It is a spectacle of self-destruction and degeneracy, and I am counting the minutes until I get back to Mars." - Taki Theodoracopulos

Du kan også se monsterstjerna Mothra (Monstersjerna vår over Stabbursjordet!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar